Jouw mandje 0

Zakelijk aanschaffen van vloermatten (voor school, kantoor, stichting, vereniging, sportvereniging)

Vloerstoelmat.nl biedt naast particuliere verkoop de matten ook aan voor zakelijke verkoop. Zeker wanneer u werkzaam bent op bijvoorbeeld een school, kantoor, stichting, vereniging of sportvereniging en meerdere matten wilt bestellen (6 stuks of meer) is het verstandig om eerst even contact op te nemen of een mail te sturen zodat wij een scherpe prijs voor u kunnen maken.

Voorkom slijtage bij uw entree

De vloermatten voor zakelijk gebruik zijn niet alleen geschikt voor gebruik op kantoor maar wij hebben ook vloermatten geleverd aan bijvoorbeeld tandartsen praktijken, muziekstudio’s en yoga studio’s. Ook hebben we baliematten in het assortiment zodat u uw entree en bijvoorbeeld de vloerbedekking schoon en opgeruimd kunt houden. U voorkomt slijtage op plaatsen waar veel bezoek komt en heeft langer plezier van uw vloerbedekking.

Robuuste kwaliteit

In het assortiment van Vloerstoelmat.nl vindt u diverse soorten matten, zo hebben we zeer dunne matten met een fijne structuur maar ook wat robuustere modellen. Deze modellen hebben een iets grovere structuur en zijn zodoende ook iets minder transparant, een voorbeeld van de drie soorten die u in ons assortiment beschermende vloermatten vindt, kunt u via deze link bekijken. Hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur Welk model u eventueel ook zult kiezen, u kunt er van uitgaan dat de matten van degelijke en hoogwaardige kwaliteit zijn en dat u verzekerd bent van een lange levensduur. Voorkom slijtage aan de ondergrond, of dit nu een harde of zachte ondergrond betreft en bescherm deze met een stoelmat of baliemat van Vloerstoelmat.nl.

Het assortiment beschermende vloermatten voor kantoor of thuis bestaat uit 2 soorten matten die verkrijgbaar zijn in diverse maten en uitvoeringen;

  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor harde vloeren / harde ondergrond
  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor zachte vloeren / zachte ondergrond

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl