Jouw mandje 0

Stoelmat voor vloeren met laagpolig tapijt of tapijtegels

De stoelmatten voor laagpolige tapijtegels of tapijtvloeren zijn allemaal uitgerust met kleine nopjes van enkele millimeters hoog. Dankzij deze nopjes blijft de vloerstoelmat op uw tapijt of tapijttegels liggen zonder te verschuiven. Uw tapijt wordt uitstekend beschermd en de stoel zal gemakkelijk rollen, zodat u alle vrijheid behoudt achter uw bureau. Kortom een ergonomisch verantwoorde oplossing voor woon- en werkplezier!

Geen slijtage aan de vloerbedekking met een stoelmat


De nopjes van de stoelmat voor tapijvloeren zijn slechts enkele millimeters hoog en zorgen er voor dat uw mat goed zal blijven liggen tijdens het gebruik. De kleine nopjes veroorzaken geen enkele schade aan de ondergrond en de mat kan gemakkelijk verplaatst worden door de gebruiker. De vloermatten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en variëren in dikte van 1,75mm tot ongeveer 3mm. De stoelmatten voor zachte vloeren zijn in 2 formaten verkrijgbaar, beschermende stoelmatten van 90x120 cm of 120x150 cm. De stoelmatten zijn makkelijk te onderhouden, met water en een scheutje mild reinigingsmiddel bent u verzekerd van een lang en intensief gebruik.

Daarnaast bieden we ook meerdere vloerstoelmatten voor het beschermen van harde ondergrondenaan in onze webshop met vloermatten. Of het nu gaat om parket, laminaat, steen of bijvoorbeeld tegels, de matten zorgen voor optimale bescherming en voorkomen slijtage aan de ondergrond.

Stoelmat voor zachte vloeren 90 x 120cm

De beschermende stoelmatten voor tapijtegels of tapijtvloeren zijn allemaal uitgerust met kleine nopjes van enkele millimeters hoog. Dankzij deze kleine nopjes blijft de vloerstoelmat op uw tapijt of tapijttegels liggen zonder te verschuiven. Uw tapijt wordt zodoende uitstekend beschermd met de stoelmat, vanwege het vele bezoek of het intensieve gebruik achter uw bureau hoeft u zich geen zorgen te maken over snelle slijtage. Kortom een ergonomisch verantwoorde oplossing voor veel werkplezier en een langdurige bescherming van de vloer!

Voorkom schade aan het tapijt of uw tapijttegels met de vloermatten van 90 x 120cm

De nopjes van de stoelmatten zijn slechts enkele milimeters hoog en zorgen er voor dat de vloermat goed vast blijft liggen op de ondergrond. De kleine nopjes veroorzaken geen schade aan de ondergrond en de mat kan -wanneer dat gewenst is- gemakkelijk verplaatst worden. De vloermatten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en variëren in dikte van 1,75mm tot ongeveer 3mm. De beschermende stoelmatten zijn makkelijk te onderhouden, met water en een scheutje mild reinigingsmiddel bent u verzekerd van een lange en intensieve levensduur.

Ook hebben we stoelmatten voor de bescherming van harde ondergronden in ons assortiment, denkt u dan aan bijvoorbeeld beton, parket of laminaat.

Stoelmat tapijtvloer hoge kwaliteit PVC met lip - 90x120cm

Stoelmat tapijtvloer hoge kwaliteit PVC met lip - 90x120cm

€ 54,95

Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis.
Gratis verzending!
Ecotex evolution vloermat tapijt - 90x120cm

Ecotex evolution vloermat tapijt - 90x120cm

€ 54,95

Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis.
Gratis verzending!
Staples vloermat tapijt - 90x120cm

Staples vloermat tapijt - 90x120cm

€ 54,95

Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis.
Gratis verzending!