Jouw mandje 0

Particuliere bestellingen

Vloerstoelmat.nl biedt meerdere soorten beschermende stoelmatten voor particulier gebruik achter bijvoorbeeld computer, bureau maar bijvoorbeeld ook in de keuken, schuur of kinderkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van een optimale bescherming van uw vloer en voorkomt u slijtage.

Lange levensduur

De vloermatten die uw vloer beschermen hebben een garantie van 12 maanden maar ervaring leert dat u verzekerd bent van een lange levensduur. Ideaal om te gebruiken op plaatsen in huis waar veel gebruik wordt gemaakt van de woonruimte. De vloermatten zorgen daarnaast ook nog voor een lage rolweerstand zodat u bureaustoelen gemakkelijk en ergonomisch verantwoord kunt gebruiken.

Degelijke kwaliteit stoelmatten

In het assortiment van Vloerstoelmat.nl vindt u diverse soorten matten van zeer degelijke kwaliteit, zo hebben we zeer dunne matten met een fijne structuur maar ook beschermende stoelmatten met een iets grovere structuur. Deze modellen zijn zodoende ook iets minder transparant, een voorbeeld van de drie soorten die u in ons assortiment beschermende vloermatten vindt, kunt u via deze link bekijken.

Levering binnen 24 uur Wanneer u de matten besteld voor 16.45 uur heeft u deze van maandag t/m vrijdag altijd de volgende dag in huis. Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst worden op maandag geleverd en bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op dinsdag uitgeleverd. U kunt -wanneer u dat wilt- ook een specifieke afleverdag voor de stoelmat voor harde of zachte vloeren kiezen.

Het assortiment beschermende vloermatten voor kantoor of thuis bestaat uit 2 soorten matten die verkrijgbaar zijn in diverse maten en uitvoeringen;

  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor harde vloeren / harde ondergrond
  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor zachte vloeren / zachte ondergrond

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl