Jouw mandje 0

Ergonomisch verantwoord gebruik van uw bureaustoel

Vloerstoelmat.nl biedt een breed product assortiment baliematten en vloerstoelmatten voor harde vloeren en/of zachte vloeren. Hierbij kunt u denken aan laagpolig tapijt, vloertegels, (klik) laminaat maar ook steen of beton.

De vloermatten ook wel stoelmatten genoemd zorgen er voor dat u snel en eenvoudig uw bureaustoel kunt verplaatsen. Zo hoeft u minder kracht uit te oefenen en zorgt u er ook voor dat de ondergrond waarop de bureaustoel wordt gebruikt niet beschadigd.

Geen beschadigde vloeren

U zorgt er dankzij de stoelmatten voor harde of zachte vloeren niet alleen voor dat de vloer niet beschadigd, het is ook in ergonomisch opzicht een verstandige keuze om een stoelmat te gebruiken. De bureaustoel is vele malen gemakkelijker te verplaatsen wanneer er een stoelmat wordt gebruikt, zo kunt u zo ontspannen mogelijk achter uw bureau plaatsnemen.

Voorkom zit-gerelateerde klachten

Met de vloermatten voorkomt u zodoende zit-gerelateerde klachten en dat komt de productie -of dit nu thuis of op kantoor is- absoluut ten goede. De matten zijn gemaakt van PVC, gerecycled PVC, polycarbonaat of polyester PET, dit zijn krasbestendige materialen die een lange en intensieve levensduur garanderen. Mocht er onverhoopt toch een klacht zijn dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

Het assortiment beschermende vloermatten voor kantoor of thuis bestaat uit 2 soorten matten die verkrijgbaar zijn in diverse maten en uitvoeringen;

  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor harde vloeren / harde ondergrond
  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor zachte vloeren / zachte ondergrond

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl