Jouw mandje 0

Bescherm uw vloer op kantoor of thuis met vloermatten van Vloerstoelmat.nl

Vloerstoelmat.nl biedt een breed product assortiment baliematten en vloerstoelmatten voor harde vloeren en/of zachte vloeren. Hierbij kunt u denken aan laagpolig tapijt, vloertegels, (klik) laminaat maar ook steen of beton.

Het assortiment beschermende vloermatten voor kantoor of thuis bestaat uit 2 soorten matten die verkrijgbaar zijn in diverse maten en uitvoeringen;

  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor harde vloeren / harde ondergrond
  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor zachte vloeren / zachte ondergrond

Voor beide modellen vloermatten geldt dat ze gemaakt zijn van dezelfde materialen, het grote verschil is dat de vloerstoelmatten voor zachte vloeren zijn uitgerust met kleine nopjes van enkele milimeters hoog. Dankzij deze kleine nopjes blijven de matten voor zachte vloeren “haken” in het laagpolige tapijt of de tapijttegels waarvoor de beschermende vloermat is ontworpen.

Stoelmat voor zachte vloeren

Een mat voor zachte vloeren is dus NIET geschikt voor harde vloeren op kantoor of thuis, niet alleen zal de mat enorm snel slijten en is het verplaatsen van een bureaustoel een zware opgave maar u beschadigt ook de vloer. Helaas hebben wij de ervaring dat mensen door een verkeerde aankoop hun houten vloer hebben beschadigd op deze wijze. Let hier dus goed op!

Stoelmat voor harde vloeren

De mat voor harde vloeren is een mat zonder nopjes en kan dus gebruikt worden op vrijwel iedere harde ondergrond, dan kunt u bijvoorbeeld denken aan; kliklaminaat, laminaat, beton, vinyl of zeil. De matten hebben een anti slip laag zodat deze weinig tot niet zullen bewegen op kantoor of thuis.

Soorten vloermatten

Voor beide soorten beschermende vloermatten geldt dat deze verkrijgbaar zijn in de volgende maten en uitvoeringen;

  • de vloermatten en baliematten voor harde en zachte ondergrond hebben vaste formaten van 90x120 cm of 120x150 cm
  • de vloermatten zijn gemaakt van PVC, gerecycled PVC, polycarbonaat of polyester PET

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.

MODII
MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl