Jouw mandje 0

Hoe lang gaat de stoelmat mee

Vloerstoelmat.nl levert vloermatten van diverse soorten materialen, van (gerecycled) PVC en PET tot extra sterke matten van polycarbonaat. Duurzame vloermatten die een goede bescherming en langdurig gebruik garanderen.

Garantie stoelmatten

Vloerstoelmat.nl garandeert de kwaliteit van de door ons uitgeleverde vloermatten gedurende 12 maanden na aankoop. Mocht u na die periode toch problemen met uw aankoop ondervinden dan verzoeken wij u telefonisch of per email contact op te nemen met onze klantenservice. De ervaring leert dat de stoelmatten een veelvoud van de eerder genoemde 12 maanden te gebruiken zijn.

Lange levensduur

De kunststof stoelmatten garanderen u zodoende een lange levensduur en veel gebruikplezier. U kunt uw bureaustoel zonder problemen over de mat verplaatsen zodat u slijtage aan de vloer eenvoudig voorkomt.

Het assortiment beschermende vloermatten voor kantoor of thuis bestaat uit 2 soorten matten die verkrijgbaar zijn in diverse maten en uitvoeringen;

  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor harde vloeren / harde ondergrond
  • beschermende stoelmatten die geschikt zijn voor zachte vloeren / zachte ondergrond

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl