Jouw mandje 0

Vloermatten kopen

Vloermatten kopen voor bescherming onder bureaustoel

Vloermatten onder uw bureaustoel zorgen voor een prima bescherming van uw vloer, of het nu gaat om harde of zachte ondergronden. In ons assortiment vindt u plastic vloermatten die geschikt zijn voor een prima bescherming van parket, laminaat, steen maar ook plastic / pvc / polycarbonaat vloermatten (met kleine nopjes) voor de bescherming van laagpolig tapijt, vloerbedekking, kleden en tapijt tegels. U kunt de vloermatten kopen door simpel het bestelproces op onze webshop voor vloermatten door te lopen.

Beschermende vloermatten kopen onder bureaustoel

Vloerstoelmat.nl levert de plastic vloermatten van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De plastic bureau vloermatten voor harde ondergronden hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de bureaustoelmatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen. Beschermende vloermatten kopen? Betrouwbare kwaliteit vloermatten vindt u bij Vloerstoemat.nl!

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl