Jouw mandje 0

Vloermatten

Bescherm uw vloer met vloermatten

Vloermatten zorgen voor een zeer goede bescherming van uw vloer. Dankzij vloermatten is uw vloer -of het nu gaat om parket, laminaat, (laagpolig) tapijt, tegels of tapijttegels- zeer goed beschermd. Uw bureaustoel is ook makkelijk verrijdbaar dankzij de vloermatten van Vloerstoelmat.nl en zorgt dus voor een ergonomisch verantwoorde oplossing. De vloermatten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, geschikt voor harde en zachte ondergronden voor een zeer goede bescherming van de ondergrond.

Vloermatten onder een bureaustoel

Vloerstoelmat.nl levert de vloermatten voor een bureaustoel van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De vloermatten hebben een anti-slip laag zodat deze perfect blijft liggen onder de bureaustoel, de vloermatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze optimaal op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies over de vloermatten

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl