Jouw mandje 0

Vloerbescherming bureaustoel

Vloerbescherming dankzij bureaustoelmat

Bureaustoelmatten zorgen voor een perfecte vloerbescherming onder uw bureaustoel. De bureaustoel is dankzij de vloermatten eenvoudig te verplaatsen en zorgt er voor dat de vloer optimaal beschermd wordt tijdens het gebruik. De bureaustoelmatten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, geschikt voor harde en zachte ondergronden. Dankzij de vloermat heeft u geen of weinig last van slijtage, knoeien en vuil.

De perfecte vloerbescherming voor gebruik onder een bureaustoel

Vloerstoelmat.nl levert de vloerbeschermingsmatten onder bureaustoel van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De vloerbescherming matten hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de beschermende bureaustoelmatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes van enkele millimeters hoog zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies over de vloerbescherming een bureaustoel

Kunt u in onze webshop met vloerbescherming matten geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl