Jouw mandje 0

Vloerbeschermer

Wat is een vloerbeschermer?

Een vloerbeschermer is een praktische oplossing voor onder de kinderstoel bij de eettafel of onder je bureaustoel om de vloer te beschermen tegen knoeien, slijtage en vuil. De vloerbeschermer is doorzichtig, dus de vloer/het tapijt blijft zichtbaar.

Vloerbeschermer direct leverbaar

Vloerstoelmat.nl levert vele soorten vloerbeschermers direct uit voorraad, met behulp van de vloerbeschermer beschermt u uw vloer optimaal. Dankzij de mat is het ook veel gemakkelijker om uw bureaustoel achter uw bureau te verplaatsen, kortom de ideale oplossing om heerlijk ontspannen te werken.

Met een vloerbeschermer

Vloerstoelmat.nl levert de vloerbeschermers van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De vloerbeschermers voor harde ondergronden hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de vloerbeschermers die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl