Jouw mandje 0

Stoelmatten online kopen

Stoelmatten online kopen voor onder uw bureau

Met de stoelmatten voor uw bureau zorgt u dat de vloerbedekking of bijvoorbeeld ook parket onder uw bureau langdurig wordt beschermd. Geen lelijke slijtage plekken met behulp van de vloerbeschermers, de stoelmat is transparant en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Wilt u stoelmatten online kopen? In ons assortiment vindt u stoelmatten van 90x120 cm of 120x150 cm voor bescherming van harde ondergronden of stoelmatten in dezelfde maat maar dan uitgerust met korte nopjes die zorgen dat de vloerbeschermer op zachte ondergronden is te gebruiken.

Keurige stoelmatten voor bescherming van uw vloer

Vloerstoelmat.nl levert de plastic vloerbeschermers van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De stoelmatten zorgen voor een keurige bescherming en hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de stoelmatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl