Jouw mandje 0
Stoelmat tapijtvloer hoge kwaliteit PVC met lip

Stoelmat tapijtvloer hoge kwaliteit PVC met lip

Bent u op zoek naar een nieuwe en zeer degelijke stoelmat voor gebruik onder uw bureau? Dan is de stoelmat tapijtvloer hoge kwaliteit PVC met lip een goede optie.

sku: IC329662
€ 49,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 49,95

Degelijke stoelmat die geschikt is voor het beschermen van tapijtvloeren, de mat is gemaakt van PVC en uitgerust met een lip. De beschermende vloermat is gemaakt van hoge kwaliteit PVC met een dikte van 2,5 mm. Deze mat is gemaakt van zeer sterk materiaal dat niet verkleurt onder invloed van lichtinval. Dankzij de kleine nopjes aan de onderzijde bent u er van verzekerd dat de mat niet zal verschuiven tijdens het gebruik of rollen van uw bureaustoel.

Mat met lip voor gebruik onder bureau

De vloerstoemat heeft een lip zodat deze eenvoudig kan worden geplaatst onder een bureau of tekentafel waar in sommige gevallen de poten in de weg zouden kunnen zitten. De vloermat beschermt tapijttegels en laagpolig tapijt uitstekend zodat er geen slijtage kan ontstaan door het gebruik van uw bureaustoel.

Voorkom klachten aan gewrichten

De bureaustoelmat heeft ook een ergonomische functie omdat u dankzij de stevige mat gemakkelijker op het tapijt of tapijttegels uw bureaustoel kunt verplaatsen. Het gebruik van een vloerstoelmat voorkomt klachten aan enkels en gewrichten omdat er minder kracht gezet hoeft te worden door u als gebruiker. Elke stoelmat kan binnen een handomdraai met water en reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Kortom een onmisbaar kantoorartikel voor uw woon- of werkplek. Wij leveren de matten van maandag tot vrijdag, u kunt zelf eventueel de afleverdag bepalen in Nederland en België.

AFMETINGEN van de stoelmat tapijtvloer hoge kwaliteit PVC met lip

  • lengte vloermat: 90cm
  • breedte stoelmat: 120cm
  • dikte beschermende stoelmat: 2,5mm
  • lip vloerstoelmat: 50cm breed x 26cm hoog (zie bijgevoegde foto van de vloermat)

De ideale bescherming van uw tapijt of tapijttegels.

Het volledige overzicht van de mat voor tapijtvloeren vindt u hier.