Jouw mandje 0
Stoelmat tapijt vloer Polycarbonaat recht transparant

Stoelmat tapijt vloer Polycarbonaat recht transparant

sku: IC312135
€ 54,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 54,95

De Floortex Cleartex Ultima stoelmat biedt de optimale bescherming voor uw tapijtvloer, een rechthoekige vloerstoelmat die gemaakt is van hoge kwaliteit Polycarbonaat met een dikte van 2,3 mm. Zeer sterk materiaal dat duurzaam en vrijwel onbreekbaar is. De Polycarbonaat is de beste keuze bij middelhoog tapijt of zeer intensief gebruik.

Sterk en duurzaam

De vloermat is niet alleen zeer sterk en duurzaam in gebruik, antislip dankzij de kleine nopjes van ongeveer 3 mm aan de onderzijde zorgen er voor dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen en u dus optimaal gebruiksgemak heeft. Deze mat beschermt het tapijt uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het verplaatsen van de bureaustoel.

Ontspannen achter uw bureau

De bureaustoelmat heeft ook een ergonomische functie, omdat u makkelijker uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan enkels omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Elke Stoelmat kan met water en reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Kortom een omisbaar kantoorartikel voor uw werkplek. De vloerstoelmatten worden van maandag tot vrijdag geleverd in Nederland en België.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte: 90cm
  • breedte: 120cm
  • dikte: 2.3mm