Jouw mandje 0
Stoelmat tapijt vloer polycarbonaat - 120x150cm

Stoelmat tapijt vloer polycarbonaat - 120x150cm

Bent u op zoek naar de optimale bescherming voor uw tapijtvloer of tapijttegels? Dan is de stoelmat tapijt vloer polycarbonaat recht transparant een perfecte keuze voor het beschermen van uw vloerbedekking.

sku: IC312132
€ 74,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 74,95

De Floortex cleartex ultima stoelmat biedt een perfecte bescherming voor uw tapijtvloer. De rechthoekige vloerstoelmat is gemaakt van uitstekende kwaliteit polycarbonaat met een dikte van ongeveer 2,3 mm. Zeer sterk materiaal, dat duurzaam en vrijwel onbreekbaar is bij juist gebruik van de vloermat. De polycarbonaat vloerstoelmat is het beste te gebruiken bij laagpolig tot middelhoog tapijt of tapijttegels in uw woon- of werkomgeving.

Sterke en duurzame stoelmat

De vloermat is niet alleen zeer sterk en duurzaam in gebruik, dankzij de kleine nopjes van ongeveer 3 mm aan de onderzijde blijft de mat stevig op zijn plaats liggen. Optimaal gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Deze mat beschermt het tapijt uitstekend zodat er geen kale of slijtage plekken zullen ontstaan door het verplaatsen van de bureaustoel tijdens het werken aan uw bureau.

Ontspannen achter uw bureau zitten

De bureaustoelmat heeft -naast het tegengaan van slijtage van de vloerbedekking- ook een ergonomische functie, omdat u makkelijker uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan enkels en gewrichten omdat u als gebruiker minder kracht hoeft te zetten. Ons volledige assortiment stoelmatten kan eenvoudig met water en reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Het is kortom een product dat u niet kunt negeren om uw vloerbedekking zo lang mogelijk in de juiste conditie te houden. De matten worden geleverd van maandag tot vrijdag in geheel Nederland en België.

AFMETINGEN van de stoelmat tapijt vloer polycarbonaat recht transparant

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 2,3mm

De perfecte mat voor de bescherming van uw tapijt, tapijttegels of vloerbedekking.

Het volledige overzicht van de mat voor tapijtvloeren vindt u hier.