Jouw mandje 0
Stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC - 120x150cm

Stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC - 120x150cm

Op zoek naar een hoogwaardige vloermat voor optimale bescherming van uw vloer? Dan is de stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC een perfecte keuze.

sku: IC329664
€ 79,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 79,95

Grote en sterke stoelmat voor een tapijtvloer die gemaakt is van hoge kwaliteit PVC met een dikte van 2,5 mm. Zeer degelijk materiaal dat niet verkleurt onder invloed van de zon. De vloermat heeft kleine nopjes aan de onderzijde zodat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Grote stoelmat voor optimale bescherming

De vloermat van PVC beschermt het tapijt uitstekend zodat er geen kale slijtage plekken zullen ontstaan door de bureaustoel. De mat heeft een forse afmeting van maar liefst 120cm x 150cm zodat u ruim voldoende ruimte heeft voor het beschermen van de tapijttegels of vloerbedekking.

Uw bureaustoel makkelijk verplaatsbaar

De bureaustoelmat heeft ook een ergonomische functie omdat u makkelijker op de ondergrond uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan enkels en ook uw gewrichten omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Elke stoelmat kan met water en een mild reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Kortom een onmisbaar kantoorartikel voor uw werkplek.

AFMETINGEN van de stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 2,5mm

De beste oplossing om uw vloer, tapijttegels en vloerbedekking te beschermen.

Het volledige overzicht van de mat voor tapijtvloeren vindt u hier.