Jouw mandje 0

Stoelmat kopen

Stoelmat kopen voor bescherming onder bureaustoel

Met een plastic stoelmat onder uw bureaustoel zorgt u voor een juiste bescherming van uw vloer, of het nu gaat om harde of zachte ondergronden. In ons assortiment vindt u plastic stoelmatten die geschikt zijn voor de juiste bescherming van parket, laminaat, steen maar ook plastic / pvc / polycarbonaat stoelmatten (met kleine nopjes) voor de bescherming van laagpolig tapijt, vloerbedekking, kleden en tapijt tegels. U kunt de stoelmat kopen door simpel het bestelproces op onze webshop voor stoelmatten door te lopen.

Beschermende stoelmat kopen onder bureaustoel

Vloerstoelmat.nl levert de plastic (vloer)matten van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De plastic bureau stoelmatten voor harde ondergronden hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de bureaustoelmatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen. Een beschermende stoelmat kopen? De juiste kwaliteit stoelmatten kopen???? U vindt ze bij Vloerstoemat.nl!

Advies over de stoelmat kopen

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl