Jouw mandje 0
Stoelmat harde vloer recycled plastic recht groot

Stoelmat harde vloer recycled plastic recht groot

sku: IC362852
€ 49,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 49,95

De Floortex ECOTEX stoelmat is een transparante vloermat voor het beschermen van harde ondergronden zoals laminaat, parket en tegels of stenen vloeren. De vloerstoelmat is gemaakt van hoge kwaliteit gerecycled plastic (drinkflessen) en heeft een dikte van 1,7 mm. Een vloermat gemaakt van zeer sterk materiaal dat duurzaam en milleu bewust is. Coating aan de onderzijde zorgt er voor dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Bescherming van laminaat, parket en tegels

De vloerstoelmat beschermt het parket, laminaat of de tegels uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het gebruik van de bureaustoel. De diverse matten in ons assortiment zijn transparant zodat u de ondergrond goed door de mat blijft zien.

Ergonomische functie

De bureaustoelmat heeft ook een ergonomische functie namelijk doordat u makkelijker op de ondergrond uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan enkels omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Elke Stoelmat kan met water en reinigingsmiddel snel en gemakkelijk schoongemaakt worden. Kortom een omisbaar kantoorartikel, u kunt zelf de afleverdag bepalen.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte: 120cm
  • breedte: 150cm
  • dikte: 1,7mm