Jouw mandje 0
Stoelmat harde vloer PVC met lip voor bescherming van uw vloer

Stoelmat harde vloer PVC met lip voor bescherming van uw vloer

sku: IC329665
€ 54,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 54,95

Sterke stoelmat die geschikt is voor gebruik op een harde vloer. De vloerstoelmat (met lip) is gemaakt van hoge kwaliteit PVC met een dikte van 2,5 mm. De mat is gemaakt van zeer sterk materiaal en verkleurt niet!

Voorkomt dat de mat verschuift

De vloerstoelmat is uitgerust met een speciale coating aan de onderzijde zodat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen. De mat is uitgevoerd met een lip zodat deze gemakkelijk door kan lopen tot onder het bureau. De vloerstoelmat beschermt het parket of laminaat uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het gebruik van een bureaustoel.

Ergonomisch verantwoord

De bureaustoelmat is prettig in gebruik en ergonomisch verantwoord! Dankzij de mat is het verplaatsen van de stoel vele malen gemakkelijker, dit voorkomt klachten aan enkels en voeten omdat er minder kracht dient te worden gezet. Voor alle vloermatten geldt dat deze gemakkelijk met wat water en een scheutje reinigingsmiddel kunnen worden gereinigd. Kortom een onmisbaar artikel voor kantoor of gewoon thuis! U kunt zelf gemakkelijk de afleverdag bepalen.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte: 90cm
  • breedte: 120cm
  • dikte: 2,5mm
  • lip: 50cm breed x 26cm hoog