Jouw mandje 0
Staples vloermat tapijt - 120x150cm

Staples vloermat tapijt - 120x150cm

Bent u op zoek naar een degelijke en duurzame stoelmat voor het beschermen van de uw vloertegels of tapijtvloer? Dan is de stoelmat tapijt vloer transparant een perfecte optie.

sku: IC338869
€ 84,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 84,95

De Staples vloermat tapijt biedt de optimale bescherming voor uw tapijtvloer, een rechthoekige vloerstoelmat die gemaakt is van hoge kwaliteit polycarbonaat met een dikte van 2,3 mm. Dankzij het zeer sterke materiaal dat duurzaam en vrijwel onbreekbaar is, blijft uw entree altijd netjes en slijt de vloerbedekking of tapijttegels niet snel. De polycarbonaat stoelmat is de beste keuze bij middelhoog tapijt, vloertegels en zeer intensief gebruik.

Sterke en duurzame stoelmatten

De stoelmatten zijn niet alleen zeer sterk en duurzaam in gebruik, antislip dankzij de kleine nopjes van ongeveer 3 mm aan de onderzijde zorgen er voor dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen en u dus optimaal gebruiksgemak heeft. Deze mat beschermt het tapijt of de vloertegels uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het vele bezoek.

Gemakkelijk schoon te houden

Elke stoelmat kan met water en reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Kortom een omisbaar kantoorartikel voor uw werkplek.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 2,3mm

De perfecte mat om uw vloerbedekking tegen slijtage te beschermen.

Het volledige overzicht van de mat voor tapijtvloeren vindt u hier.