Jouw mandje 0
Staples vloermat harde vloeren - 90x120cm

Staples vloermat harde vloeren - 90x120cm

Een hoogwaardige, recyclebare vloermat van Staples garandeert maximale duurzaamheid en optimale prestaties. Ideaal voor gebruik op kantoor of thuis achter uw bureau.

sku: IC338866
€ 64,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 64,95

Met de ergonomische vloermatten van Vloerstoelmat.nl zorgt u er voor dat u niet alleen uw vloer beschermt maar bent u ook verzekerd van een ergonomisch verantwoorde oplossing. Dankzij de stoelmat kunt u eenvoudig uw stoel verplaatsen, dit zorgt voor minder belasting op uw gewrichten en dus een gezondere werkplek.

Vloermat voor harde vloeren

Deze dikke stoelmat van Staples heeft een gladde onderkant en een transparante afwerking. De mat kan gebruikt worden op harde vloeren waarbij de vloer zichtbaar blijft. De mat is gemaakt van PVC, is sterk en duurzaam en voorkomt dat de zwenkwielen van de stoel de vloer beschadigen. Bij normaal gebruik zal de mat gegarandeerd niet barsten, splinteren, breken of verbrijzelen. Deze is gemaakt van maximaal 25% gerecycled materiaal en met 30% duurzame energie.

100% recyclebare vloermat

De mat is zeer eenvoudig te reinigen en is geurloos en bevat geen giftige stoffen, zoals ftalaten, tin, lood en cadmium. De schuine randen zorgen ervoor dat de stoelen gemakkelijk op en van deze mat kunnen rijden. Deze vloermat van Staples is ook 100% recyclebaar.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte vloermat: 90cm
  • breedte stoelmat: 120cm
  • dikte beschermende stoelmat: 3mm

Een perfecte en langdurige bescherming van uw vloeren zoals zeil, parket, tegels, linoleum en laminaat.

Het volledige overzicht van de mat voor harde vloeren vindt u hier.