Jouw mandje 0

Betaalmethoden

  • Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Deze betaalmethode stelt u in de gelegenheid om uw betaling direct tijdens het bestelproces af te handelen, in de beveiligde online betaalomgeving van uw eigen bank. iDEAL is al beschikbaar voor klanten die internetbankieren bij ABN AMRO, ING, ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, RegioBank, Triodos Bank, SNS Bank en Van Lanschot Bankiers. Als u op de volgende link klikt kunt u zien hoe iDEAL werkt: IDEAL voorbeeld. Meer informatie vindt u op de website van iDEAL.

  • Via vooruitbetalen (ook voor België). U plaatst de order en maakt daarna het totaalbedrag over. Alle voor de overschrijving benodigde gegevens, zoals ons rekeningnummer en uw ordernummer, sturen wij u - nadat u de bestelling heeft geplaatst - via e-mail toe. Na ontvangst van het totaalbedrag en verwerking hiervan, zal de bestelling verder in behandeling worden genomen. Gemiddeld duurt de verwerking van een vooruitbetaling ongeveer 5 werkdagen. Daarna gaat de voor het artikel verwachte levertijd gelden. Vooruit Betalingen kunt u overmaken op: IBAN NL03 RABO 0157 0764 66 (Rabobank) t.a.v. Modii VloerStoelmat onder vermelding van uw ordernummer.

  • Via PayPal (creditcard) (Visa, MasterCard, American Express), met PayPal kunt u heel eenvoudig en veilig met uw creditcard betalen. Ook als u (nog) niet in het bezit bent van een PayPal account, kunt u eenmalig een betaling verrichten, ook vanuit België. Kijk voor meer informatie over deze betaalwijze op de website van PayPal.

  • Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Via betaling met Bancontact/Mister Cash, worden er geen extra kosten berekend. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank, kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

  • Giropay kan alleen gebruikt worden door Duitse klanten die toegang hebben tot Giropay. De betaling gebeurt via uw eigen bankrekening. U kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay, en kiest daarbij de bankinstelling waar uw betaalrekening wordt aangehouden, aan de hand van het Bankleitzahl. U wordt automatisch verbonden met de inlogsite van uw bankinstelling, waar u met uw rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat u het online overboekingformulier volledig heeft ingevuld zijn deze gegevens niet meer te wijzigen. Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals aan u getoond. De bestelling is geplaatst en zal zo spoedig mogelijk worden verzonden.

  • Carte Bleue is de exclusieve vertegenwoordiger van Visa in Frankrijk en ontwikkelt elektronische betaaldiensten en -producten voor financiële instellingen die zich richten op particulieren en ondernemingen. Het is ook mogelijk om hiermee bij ons af te rekenen.

 

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl