Jouw mandje 0

Over ons

De webwinkel vloerstoelmat.nl is ontwikkeld om kwalitatief hoogwaardige stoelmatten tegen scherpe prijzen aan te bieden aan particulier en het MKB. Wij hanteren geen verzendkosten, er wordt dus franco geleverd. Door ons samenwerkingsverband met enkele grote vervoersbedrijven als TNT, GLS en DHL worden onze producten - indien voorradig - al de volgende dag geleverd bij de klant. Wij leveren de vloerstoelmatten van maandag tot en met vrijdag in Nederland en België.

Compleet overzicht stoelmatten

Vloerstoelmat.nl heeft een breed en uitgebreid assortiment vloerstoelmatten voor harde en zachte ondergronden. Matten met een maat van 90cm x 120cm of 120cm x 150 cm. Ook hebben we matten met een lip in ons assortiment, onze voorraad wordt dagelijks automatisch bijgewerkt. Hierdoor is de kans dat een product niet voorradig is minimaal.

Veilig en vertrouwd vloermatten bestellen

Vloerstoelmat.nl gebruikt haar klantgegevens uitsluitend voor de afhandeling van bestellingen en de daaruit voortkomende financiële administratie. Bovendien zijn alle wachtwoorden op vloerstoelmat.nl versleuteld opgeslagen en dus niet inzichtelijk. Tenslotte maakt vloerstoelmat.nl gebruik van een SSL certificaat. Een SSL (Secure Socket Layer) verbinding zorgt voor een versleutelde verbinding met onze website, waardoor uw (vertrouwelijke) gegevens beschermd blijven. Een SSL verbinding wordt gezien als een effectief wapen in de strijd tegen diefstal van persoonsgegevens en identiteitsfraude en kan daarom niet ontbreken in een webshop.

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl