Jouw mandje 0
Rexel Polycarbonaat stoelmat tapijt recht groot

Rexel Polycarbonaat stoelmat tapijt recht groot

sku: IC741160
€ 239,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 239,95

Anti statische Rexel vloermat voor de optimale bescherming van medium- tot laagpolig tapijt, vloertegels en vloerbedekking. Met de vloerstoelmatten voor vloerbedekking beschermt u uw vloeren tegen beschadiging door het gebruik van uw bureaustoel. De extra grote matten zijn gemaakt van zeer slijtvast polycarbonaat en geschikt voor elk type tapijt.

Duurzame vloermat van polycarbonaat

De vloermatten zijn gemaakt van zeer slijtvast polycarbonaat en geschikt voor vele toepassingen zoals bijvoorbeeld bij de entree (balie) of plekken waar veel mensen samenkomen (kast). Uw vloer is niet alleen beschermd, maar u kunt de stoel ook moeiteloos verplaatsen en de wielen van uw bureaustoel kunnen geen schade aanrichten.

Nopjes gaan verschuiving tegen

Nopjes onder de vloermatten voorkomen dat deze gaan verschuiven zodat u gemakkelijk uw stoel kunt verschuiven over de vloerstoelmat. De bureaustoelmat heeft dus ook een ergonomische functie. Het structuuroppervlak voorkomt afslijten van de bovenlaag van de vloermat. Als extra eigenschap elimineert deze stoelmat met geschuinde randen de statische electriciteit zodat uw apparaten geen schok kunnen krijgen.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte: 120cm
  • breedte: 150cm
  • dikte: 2,7mm