Jouw mandje 0

Beschermende stoelmatten

Bescherm uw vloer met stoelmatten

Stoelmatten zorgen voor een perfecte bescherming van uw vloer. Dankzij stoelmatten is uw vloer -of het nu gaat om tegels, tapijttegels, parket, laminaat of (laagpolig) tapijt- uitstekend beschermd. Uw bureaustoel is ook makkelijk verrijdbaar dankzij de stoelmatten van Vloerstoelmat.nl en zorgt dus voor een ergonomisch verantwoorde oplossing. De stoelmatten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, geschikt voor harde en zachte ondergronden voor een uitstekende bescherming van de ondergrond.

Stoelmatten onder een bureaustoel

Vloerstoelmat.nl levert de stoelmatten voor een bureaustoel van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De stoelmatten hebben een anti-slip laag zodat deze perfect blijft liggen onder de bureaustoel, de stoelmatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze uitstekend op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl