Jouw mandje 0

Vloermatten online kopen

Vloermatten online kopen voor onder uw bureau

Met de vloermatten voor uw bureau zorgt u dat de vloerbedekking of bijvoorbeeld ook parket onder uw bureau langdurig wordt beschermd. Geen lelijke slijtage plekken met behulp van de vloerbeschermers, de vloermat is transparant en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Wilt u vloermatten online kopen? In ons assortiment vindt u vloermatten van 90x120 cm of 120x150 cm voor bescherming van harde ondergronden of vloermatten in dezelfde maat maar dan uitgerust met korte nopjes die zorgen dat de vloerbeschermer op zachte ondergronden is te gebruiken.

Goede vloermatten voor bescherming van uw vloer

Vloerstoelmat.nl levert de plastic vloerbeschermers van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De vloermatten zorgen voor een goede bescherming en hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de vloermatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl