Jouw mandje 0
Floortex cleartex ULTIMAT vloermat harde vloeren - groot

Floortex cleartex ULTIMAT vloermat harde vloeren - groot

Zoekt u een degelijk en transparante stoelmat voor het beschermen van uw vloer? Dan is de Floortex cleartex ULTIMAT vloermat harde vloeren, een mat die er voor zorgt dat uw vloer goed beschermd wordt en blijft.

sku: IC312098
€ 79,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 79,95

De Floortex cleartex ULTIMAT vloermat harde vloeren, is een transparante vloermat en zorgt voor een uitstekende bescherming van harde vloeren op kantoor of thuis. De mat is rechthoekig en geproduceerd in hoge kwaliteit polycarbonaat met een dikte van ongeveer 2,3 mm.

Sterk en duurzaam materiaal voor een goede bescherming

De mat is gemaakt van zeer sterk materiaal dat duurzaam en onbreekbaar is. De vloermat heeft een coating aan de onderzijde zodat de mat goed op zijn plaats blijft liggen. Deze mat beschermt het parket, tegels of laminaat uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het gebruik van schuivende bureaustoelen.

Uw bureaustoel is eenvoudig te verplaatsen

Omdat u eenvoudig op de ondergrond uw bureaustoel kunt verplaatsen, heeft de bureaustoelmat ook een ergonomische functie. Het gebruik van een vloermat voorkomt klachten aan enkels en gewrichten omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Iedere stoelmat kan met water en een mild reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Wij leveren de matten van maandag tot vrijdag in Nederland en België en u kunt zelf eenvoudig zelf de afleverdag bepalen.

AFMETINGEN van de Floortex cleartex ULTIMAT vloermat harde vloeren

  • lengte vloermat: 120cm
  • bbreedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 2,3mm

De ideale bescherming van uw vloer, parket, laminaat of tegels.

Het volledige overzicht van de mat voor harde vloeren vindt u hier.