Jouw mandje 0
Floortex cleartex advantage vloermat tapijt - 120x150cm

Floortex cleartex advantage vloermat tapijt - 120x150cm

Een degelijke en duurzame PVC vloermat voor bescherming van tapijt of tapijttegels met kleine nopjes aan de onderzijde die niet verschuift.

sku: IC338862
€ 79,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 79,95

Een sterke en degelijke stoelmat voor het optimaal beschermen van uw vloerbedekking. Of het nu gaat om tapijt, laagpolig tapijt, vloerbedekking of tapijttegels met de Floortex stoelmat bent u verzekerd van langdurige en intensieve bescherming.

Dikke en stevige antslip stoelmat

Deze dikke, antislip stoelmat van Floortex heeft een achterkant met grip en een transparante afwerking en kan gebruikt worden op tapijt waarbij het tapijt ook zichtbaar blijft. De stoelmat is gemaakt van PVC, waardoor deze sterk en duurzaam is en voorkomt dat de zwenkwielen van de stoel het tapijt beschadigen. De mat heeft antimicrobiële eigenschappen die bacteriën, virussen en schimmels doodt en is gemaakt van maximaal 25% gerecyclede materialen.

Eenvoudig te reinigen stoelmat

Deze makkelijk te reinigen vloermat is geurloos en bevat geen giftige stoffen, zoals ftalaten, tin, lood en cadmium. De schuine randen zorgen ervoor dat de stoelen gemakkelijk op en van deze mat kunnen rijden, terwijl de mat goed op de tapijtvloer blijft liggen. Deze Cleartex advantage mat is ook 100% recyclebaar en getest in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnorm ISO 22196. Wij leveren de matten van maandag tot en met vrijdag in Nederland en België.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 3mm

De perfecte mat om uw vloerbedekking tegen slijtage te beschermen.

Het volledige overzicht van de mat voor tapijtvloeren vindt u hier.