Jouw mandje 0
Floortex cleartex advantage PVC vloermat harde vloer - 120x150cm

Floortex cleartex advantage PVC vloermat harde vloer - 120x150cm

Grote vloermat van 120cm bij 150cm voor de bescherming van uw vloeren. De stoelmat is gemaakt van degelijke materialen voor een lange levensduur.

sku: IC338920
€ 69,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 69,95

Deze hoogwaardige, recyclebare Floortex cleartex advantage vloermat heeft antimicrobiële eigenschappen en garandeert maximale duurzaamheid. Kortom een ideale bescherming van uw vloeren thuis of op kantoor.

Vloermat gemaakt van gerecyclede materialen

Dankzij een gladde achterzijde en transparante afwerking, kan deze dikke antislipvloermat van Floortex gebruikt worden op harde vloeroppervlakken en blijft de vloer zichtbaar. Het is gemaakt van PVC, waardoor het sterk en duurzaam is en voorkomt dat de zwenkwielen van de stoel de vloer beschadigen. De mat heeft antimicrobiële eigenschappen die bacteriën, virussen en schimmels doodt en is gemaakt van maximaal 25% gerecyclede materialen.

Eenvoudig te reinigen vloermat

Deze makkelijk te reinigen vloermat is geurloos en bevat geen giftige stoffen, zoals ftalaten, tin, lood en cadmium. De schuine randen zorgen ervoor dat de stoelen gemakkelijk op en van deze mat kunnen rijden, terwijl de mat goed blijft liggen op harde vloeren. Deze Cleartex Advantagemat is ook 100% recyclebaar en getest in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnorm ISO 22196.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 3mm

Een perfecte en langdurige bescherming van uw vloeren zoals zeil, parket, tegels, linoleum en laminaat.

Het volledige overzicht van de mat voor harde vloeren vindt u hier.