Jouw mandje 0
Ecotex® RevolutionMat Vloermat harde vloer, antislip - groot

Ecotex® RevolutionMat Vloermat harde vloer, antislip - groot

sku: IC312098
€ 69,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 69,95

De Revolution vloermat van 120x150 cm is een transparante vloermat voor het beschermen van harde ondergronden zoals laminaat, parket en tegels of stenen vloeren. De vloerstoelmat is gemaakt van 100% gerecycled PET-materiaal en heeft een dikte van 2,5 mm. Een vloermat gemaakt van zeer sterk materiaal dat duurzaam en ook milieu bewust is. Coating aan de onderzijde zorgt er voor dat de mat vrijwel niet zal schuiven.

Bescherming van laminaat, parket en tegels

De vloerstoelmat beschermt o.a. parket, laminaat of de plavuizen zeer goed zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het gebruik van uw bureaustoel of schoenen. De diverse matten in ons assortiment zijn transparant zodat u de ondergrond goed door de mat heen blijft zien.

Verantwoord gebruik

De bureaustoelmat heeft natuurlijk ook een ergonomische functie namelijk omdat u veel eenvoudiger op de ondergrond uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan gewrichten omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Elke Stoelmat kan met water en een beetje reinigingsmiddel snel en gemakkelijk schoon gemaakt worden. Kortom een onmisbaar kantoorartikel, u kunt zelf eenvoudig de afleverdag bepalen.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte: 120cm
  • breedte: 150cm
  • dikte: 2,5mm