Jouw mandje 0
Ecotex® revolution vloermat harde vloer met antislip - groot

Ecotex® revolution vloermat harde vloer met antislip - groot

Op zoek naar een degelijke en intensief te gebruiken vloermat? Dan is de Ecotex® revolution vloermat harde vloer met antislip, een mat die zeker niet in uw woon- of werkomgeving mag ontbreken.

sku: IC312098
€ 79,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 79,95

De transparante revolution vloermat heeft een formaat van 120x150 cm en is uitstekend geschikt voor het beschermen van harde ondergronden zoals laminaat, parket, stenen vloeren en tegels. De beschermende stoelmat is gemaakt van 100% gerecycled PET-materiaal en heeft een dikte van ongeveer 2,5 mm. Een duurzame en milieubewuste stoelmat van zeer sterk materiaal die een lange en intensieve levensduur garandeert. Coating aan de onderzijde van de mat zorgt er voor dat de mat vrijwel niet zal verschuiven.

Bescherming van uw tegels, laminaat en parket

De vloerstoelmat beschermt o.a. tegels, laminaat en parket zeer goed zodat er geen ontsierende slijtage plekken zullen ontstaan door het gebruik van uw bureaustoel of schoenen. De diverse beschermende matten in ons assortiment zijn allemaal (semi) transparant zodat u de ondergrond goed door de mat heen blijft zien.

Verantwoord ergonomisch gebruik

De bureaustoelmat heeft natuurlijk ook een ergonomische functie namelijk omdat u veel eenvoudiger op de ondergrond uw bureaustoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan gewrichten omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Elke Stoelmat kan met water en een beetje reinigingsmiddel snel en gemakkelijk schoon gemaakt worden. Kortom een onmisbaar kantoorartikel, u kunt zelf eenvoudig de afleverdag bepalen.

AFMETINGEN van de Ecotex® revolution vloermat harde vloer met antislip

  • lengte vloermat: 120cm
  • breedte stoelmat: 150cm
  • dikte beschermende stoelmat: 2,5mm

De perfecte bescherming van uw vloer, laminaat of parket.

Het volledige overzicht van de mat voor harde vloeren vindt u hier.