Jouw mandje 0

Buro stoelmatten

Bescherming van iedere ondergrond met buro stoelmatten

Met een buro stoelmat beschermt u alle soorten ondergronden, de buro stoelmatten zijn geschikt voor harde of zachte ondergronden. De buro stoelmatten voor zachte vloeren zijn uitgerust met korte nopjes zodat de mat goed in bijvoorbeeld het tapijt, vloerbedekking of tapijttegels hecht, overigens zonder deze te beschadigen. De burostoel matten voor harde vloeren hebben een een lichte anti-slip laag zodat deze goed blijft vastliggen. Met uw stoel kunt u gemakkelijk en ergonomisch verantwoord over de mat rijden.

Buro stoelmatten ter bescherming van vloeren

Vloerstoelmat.nl levert de buro stoelmatten van maandag t/m vrijdag, snel en gemakkelijk besteld en op werkdagen in huis! De buro stoelmatten voor harde ondergronden hebben een anti-slip laag zodat deze goed blijft liggen onder de bureaustoel, de buro stoelmatten die geschikt zijn voor een zachtere ondergrond hebben kleine nopjes zodat deze goed op de vloerbedekking blijft (vast) liggen.

Advies

Kunt u in onze webshop geen antwoord vinden op uw vraag m.b.t. de beschermende stoelmatten, neem contact op met onze klantenservice.


MODII 
(Vloerstoelmat.nl)
(+31 (0) 10 223 53 12) of mailen:
klantenservice@modii.nl