Jouw mandje 0
Stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC met lip

Stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC met lip

sku: IC329662
€ 39,95
inclusief : 21% btw.
Gratis verzending!

€ 39,95

Stoelmat geschikt voor het beschermen van tapijtvloeren, de mat is gemaakt van PVC en uitgerust met een lip. De mat is gemaakt van hoge kwaliteit PVC met een dikte van 2,5 mm. Zeer sterk materiaal dat niet verkleurt. Antislip d.m.v. kleine nopjes aan de onderzijde die er voor zorgen dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen.

Mat met lip

De vloerstoemat heeft een lip zodat deze ver door kan lopen tot onder bureau’s waar in sommige gevallen de poten in de weg kunnen zitten. Deze mat beschermt de tapijttegels en laagpolig tapijt uitstekend zodat er geen kale plekken zullen ontstaan door het gebruik van de bureaustoel.

Voorkom klachten

De bureaustoelmat heeft ook een ergonomische functie namelijk doordat u makkelijker op het tapijt of tapijttegels uw burostoel kunt verplaatsen. Dit voorkomt klachten aan enkels omdat er minder kracht gezet hoeft te worden. Elke stoelmat kan binnen een handomdraai met water en reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Kortom een omisbaar kantoorartikel voor uw werkplek. Wij leveren de matten van maandag tot vrijdag, u kunt zelf gemakkelijk de afleverdag bepalen in Nederland en België.

AFMETINGEN van de vloerstoelmat

  • lengte: 90cm
  • breedte: 120cm
  • dikte: 2,5mm
  • lip: 50cm breed x 26cm hoog (zie bijgevoegde foto van de vloermat)