Jouw mandje 0

Baliemat zachte vloeren

De baliematten voor tapijtegels of tapijtvloeren zijn allemaal uitgerust met kleine nopjes van enkele milimeters hoog. Dankzij deze nopjes blijft de balie vloerstoelmat op uw tapijt of tapijttegels liggen zonder te verschuiven. Uw tapijt wordt goed beschermd met de baliemat, vanwege het vele bezoek hoeft u zich geen zorgen te maken over snelle slijtage. Kortom een ergonomisch verantwoorde oplossing voor veel werkplezier!

Geen schade aan het tapijt
De nopjes van de baliemat zijn slechts enkele milimeters hoog en zorgen er voor dat de vloermat goed vast blijft liggen. De kleine nopjes veroorzaken geen enkele schade aan de ondergrond en de mat kan gemakkelijk verplaatst worden. De baliematten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en variëren in dikte van 1,75mm tot ongeveer 3mm. De baliematten zijn makkelijk te onderhouden, met water en een scheutje reinigingsmiddel bent u verzekerd van een lange levensduur.

Ook hebben we baliematten voor de bescherming van harde vloeren in ons assortiment, dat kan beton, parket of bijvoorbeeld laminaat zijn.

Stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC met lip

Stoelmat tapijt vloer hoge kwaliteit PVC met lip

€ 39,95

Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis.
Gratis verzending!